Klientų aptarnavimo ir kokybės linija +370 666 111 00. Laukiame Jūsų skambučių darbo dienomis nuo 8:00 iki 17:00 valandos

RENOBIT katalogas


Visų RENOBIT produktų sąrašas
RENOBIT hidroizoliacinių dangų asortimente - Classic naujiena PDF Spausdinti El. paštas

Renobit Classic hidroizoliacinė dangaRENOBIT hidroizoliacinių dangų asortimentas, nuo 2011-12-05 dienos papildomas naujomis, ekonominės klasės, SBS polimerais modifikuoto bitumo hidroizoliacinėmis ruloninėmis dangomis RENOBIT Classic TPP ir RENOBIT Classic TKP.
Šios, klasikinio stiliaus, hidroizoliacinės dangos yra armuotos stiklo audiniu РАТЛ-190 (190±15 g/m2), todėl yra atsparios plėšimui (tempimui) ir turi santykinai dideles nutraukimo jėgas.
RENOBIT Classic hidroizoliacinių dangų bitumas yra prisotintas SBS polimerais, todėl šios dangos išliks lanksčios ir elastingos prie -15ºC ir idealiai tiks sutapdinto stogo dengimui bei kitų konstrukcijų hidroizoliacijos įrengimo darbams "Lietuviškos" žiemos sąlygomis.
RENOBIT Classic hidroizoliacinės bituminės dangos gaminamos ir tiekiamos Lietuvos rinkai dviejų tipų, t.y. apatinio sluoksnio - iš viršaus ir apačios padengtos 70µm plėvele bei viršutinio sluoksnio, iš viršaus padengtos šviesiai pilku skalūno pabarstu.
Apatinio sluoksnio RENOBIT Classic TPP hidroizoliacinė ruloninė danga yra gaminama 2,5mm lakšto storio, ≥3,5 kg/m2 vienetinio ploto masės.
Viršutinio sluoksnio RENOBIT Classic TKP hidroizoliacinė ruloninė danga yra gaminama 3,5mm lakšto storio, ≥4,5 kg/m2 vienetinio ploto masės.
Daugiau informacijos, dangų technines charakteristikas ir susijusią dokumentaciją apie šias hidroizoliacines dangas rasite < čia >

Atnaujinta Pirmadienis, 20 Vasaris 2012 06:56
 

Šis komentaras ir Jūsų IP adresas buvo užblokuoti. Jūs daugiau neturite teisės rašyti komentarų šioje svetainėje.

Prisijungti



Joomla! Template design and develop by Wootem.ru - http://www.joomvision.com